Nusret: Ο Τούρκος χασάπης που έγινε διάσημος για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι βρέθηκε στο Survivor! – Ποιος είναι (φωτό, βίντεο)

Nusret: Ο Τούρκος χασάπης που έγινε διάσημος για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι βρέθηκε στο Survivor! – Ποιος είναι (φωτό, βίντεο)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Στο Survivor βρέθηκε ο διάσημος Τούρκος χασάπης Νουσρέτ Γκιοκτσέ ή όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι «Salt Bae» (Μωρό του Αλατιού), ο οποίος είχε καταφέρει να γίνει viral χάρη στην χαρακτηριστική κίνηση που ρίχνει το αλάτι.

Ο Nusret ήταν καλεσμένος στον ελληνικό Survivor και μαγείρεψε με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τον νικητή του επάθλου. Πριν τον αγώνα κέρασε τους παίκτες μια μπουκιά από το κρέας που είχε φτιάξει και αστειεύτηκε δείχνοντάς τους την κίνηση που τον έκανε διάσημο.

Προλογίζοντάς τον ο Σάκης Τανιμανίδης τον αποθέωσε στους παίκτες, οι οποίοι και τον καλωσόρισαν. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που παρευρίσκομαι εδώ. Θα είναι η πρώτη φορά που θα προσπαθήσω να χορτάσω ανθρώπους που πεινάνε τόσο πολύ. Γι’ αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε.

Ο παρουσιαστής του είπε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους «Μαχητές» είχε πανηγυρίσει με την χαρακτηριστική του κίνηση μετά από ένα αγώνισμα, με τον Νουσρέτ να σχολιάζει σχετικά: «Πάρα πολύς κόσμος το έχει κάνει αυτό και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Οσο το δυνατόν θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Αρεσε σε όλους. Εχουν πανηγυρίσει στο ποδόσφαιρο αλλά και στο Survivor. Και αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά».

Ποιος είναι ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ

Μελαχρινός με κορμί «φέτες», γυαλιά ηλίου, κολλητά μπλουζάκια και πολύ μα πολύ ταπεραμέντο, ο Νουσρέτ έγινε γνωστός τον Ιανουάριο του 2017, όταν πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο όπου κόβει μία μπριζόλα και ρίχνει σε αυτή αλάτι από ψηλά σπάζοντας τον καρπό του.

Αυτή η τόσο μοναδική κίνηση τον έκανε να γίνει viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες. Το συγκεκριμένο βίντεο, πλέον, το έχουν δει πάνω από 14,5 εκατ. άνθρωποι.

Ο Νουσρέτ έγινε στα 14 του μαθητευόμενος κρεοπώλης και από τότε ξεκίνησε να χτίζει την αυτοκρατορία του.

Πριν ακόμα γίνει viral, ήταν γνωστός στην Τουρκία για τα steakhouses που έχει ανοίξει. Το 2010 άνοιξε το πρώτο του εστιατόριο στην Κωνσταντινούπολη και δύο χρόνια αργότερα ταξίδεψε ως το Ντουμπάι. Πλέον, είναι ιδιοκτήτης πέντε steakhouses και δύο μπεργκράδικων, ενώ στο επεισόδιο του Survivor μάθαμε πως θέλει πολύ να ανοίξει δύο εστιατόρια στην Ελλάδα, ένα στην Αθήνα και ένα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, η αυτοκρατορία εστιατορίων του αξίζει εκατομμύρια δολάρια και απασχολεί 400 εργαζόμενους.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν δειπνήσει στα εστιατόριά του είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Μεζούτ Εζίλ αλλά και ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα, ο Ελληνας τραγουδιστής τον είχε χαρακτηρίσει «τον καλύτερο του κόσμου, τον βασιλιά».

Τι σημαίνει Salt Bae

Η λέξη Bae χρησιμοποιείται ως συντόμευση των λέξεων «babe» ή «baby». Ωστόσο, πολλοί το «Salt Bae» το ερμηνεύουν ως «αλατίζω πριν από οποιονδήποτε άλλον».

Και επειδή είχε γίνει viral, τα memes στο Διαδίκτυο είναι πολλά:

Και μια ιδέα από το Instagram του όπου συνήθως ποζάρει μαζί με κρεατικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.