ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπιγιονσέ: Το μπλουζάκι της που κοστίζει 18 ευρώ και ξεπουλάει στο διαδίκτυο (φωτό)

Μπιγιονσέ: Το μπλουζάκι της που κοστίζει 18 ευρώ και ξεπουλάει στο διαδίκτυο (φωτό)

Αγαπάει τα ψαγμένα, μοντέρνα και συνήθως ακριβά πράγματα. Παρ΄όλο πιυ η Beyonce έχει ένα πιο ιδιαίτερο, mix & match style, τώρα που είναι έγκυος προτιμά να φοράει βολικά και άνετα ρούχα.

Κι επειδή, με ένα t-shirt και ένα τζιν δεν είσαι ποτέ εκτός μόδας, η τραγουδίστρια έβγαλε μία φωτογραφία στο Instagram της φορώντας ένα casual ντύσιμο.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Μάι 4, 2017, 11:06πμ PDT

Έτσι οι φαν της δεν έχασαν ευκαιρία, έψαξαν το brand της μπλούζας και με χαρά διαπίστωσαν πως όχι μόνο κοστίζει περίπου 18 ευρώ, αλλά είναι και της γνωστής εταιρίας Asos.

Και μπορεί το μπλουζάκι να είναι ένα απλό λευκό top, αλλά η στάμπα του που λέει Preggers, δηλαδή έγκυος στην αργκό, του δίνει άλλη χάρη.

Η ίδια μάλιστα το συνδύασε με ένα τζιν τζάκετ, τζιν παντελόνι και Αll Star παπούτσια, αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται κάποιος να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα μόδας ή να έχεις του κόσμου τα ρούχα για να ντυθείς στιλάτα.

Αν, λοιπόν, είσαι έγκυος ή έχεις κάποια φίλη ή γνωστή… τότε βρήκες το τέλειο μπλουζάκι που ήδη κάνει θραύση στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.