ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέφα Αλεξιάδου: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδικοχαμένη κόρη της (φωτό)

Βέφα Αλεξιάδου: Η συγκινητική ανάρτηση για την αδικοχαμένη κόρη της (φωτό)

Πριν από περίπου 2,5 χρόνια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η κόρη της και εκείνη δεν έχει σταματήσει στιγμή να τη σκέφτεται και να τη θυμάται.

Η Βέφα Αλεξιάδου, όπως έδειξε μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν ξεχνά ποτέ την Αλεξία Αλεξιάδου, που έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο αφήνοντας πίσω δυο μικρά κορίτσια και βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

«Σαν σήμερα πριν 6 χρόνια! Όμορφη Ζωή! Όμορφες Αναμνήσεις! Άλλες γλυκιές! Άλλες πικρές! Μ’ αυτές ξαναζούμε τη ζωή μας!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της η γνωστή μαγείρισσα στη μνήμη της κόρης της.

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.