ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η έκπληξη στη Σία Κοσιώνη για γενέθλια και… εγκυμοσύνη (βίντεο)

Η έκπληξη στη Σία Κοσιώνη για γενέθλια και… εγκυμοσύνη (βίντεο)

Μπορεί το κλίμα να είναι βαρύ στο κανάλι του Φαλήρου μετά την απώλεια του Αριστείδη Αλαφούζου, αλλά παρ’ότι σύσσωμοι οι εργαζόμενοι πενθούν την απώλειά του, επέλεξαν να τιμήσουν και τα γενέθλια της κεντρικής παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ Σίας Κοσιώνη.

Πόσο μάλλον τώρα που η δημοσιογράφος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, ετοιμάζοντας να δώσει την σκυτάλη στην συνάδελφό της Εύα Αντωνοπούλου. Οι συνεργάτες του σταθμού της ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη. Στο βίντεο, μάλιστα, που ανέβασε στο Facebook ένας από αυτούς, φαίνεται να βγαίνει η Σία από το γραφείο της αμέριμνη και να πηγαίνει προς τα γραφεία των δημοσιογράφων.

Αντί για την καθιερωμένη σύσκεψη, την περίμενε μια τούρτα, αλλά και σύσσωμοι οι συνάδελφοί της, οι οποίοι τραγουδούν και εύχονται «χρόνια πολλά». Στο βίντεο μεταξύ αυτών που οργάνωσαν και συμμετείχαν στην μικρή αυτή έκπληξη διακρίνεται ο Σταμάτης Μαλέλης, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Στα πλάνα είναι επίσης εμφανής πλέον η φουσκωμένη κοιλίτσα της παρουσιάστριας, αλλά και η λεγόμενη λάμψη της μέλλουσας μαμάς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.