ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξεσπά η Ελένη Βιτάλη κατά της Πάολα και του Αντώνη Ρέμου-Τι είπε για τους τραγουδιστές;(βίντεο)

Ξεσπά η Ελένη Βιτάλη κατά της Πάολα και του Αντώνη Ρέμου-Τι είπε για τους τραγουδιστές;(βίντεο)

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή. Κινδυνεύει να χαθεί τελείως η ελληνική μουσική. Δεν έχει να κάνει καθόλου με τις ρίζες μας. Έχει να κάνει με την εκάστοτε μόδα από όπου κι αν έρχεται από τη Δύση. Είναι μια μίμηση. Πες μου τι σφυρίζεις να σου πω τι ψηφίζεις! Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε», δήλωσε η Ελένη Βιτάλη .

Καθώς μιλούσε στους δημοσιογράφους θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένη με τις δηλώσεις της και αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα.

«Θεά από εδώ, θεά από εκεί… Η Πάολα βγάζει τον πισινό της… Βγαίνει ο Λιάνης και μιλάει δύο ώρες για την Πάολα. Πέταξε μια μπαρούφα η κοπέλα, το θέμα είναι γιατί πιανόμαστε από τη μπαρούφα…Βγαίνει ο Ρέμος και τα ρεμάκια του!Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά κακά τα ψέμματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι, τίποτα δεν είναι! Λέω ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής, δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.