ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το viral σαρδάμ του Σάκη Ρουβά… που προκάλεσε τα γέλια του Μπάμπη Στόκα (βίντεο)

Το viral σαρδάμ του Σάκη Ρουβά… που προκάλεσε τα γέλια του Μπάμπη Στόκα (βίντεο)

Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει ότι ανταποκρίνεται με επιτυχία στο ρόλο του παρουσιαστή και τα live του X-Factor για μια ακόμα σεζόν έχουν στεφθεί από επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια του live του X-Factor της Πέμπτης 15 Ιουνίου, ο παρουσιαστής έκανε ένα σαρδάμ που έκανε τον Μπάμπη Στόκα να ξεσπάσει σε γέλια.

Θέλοντας ο Σάκης Ρουβάς να απευθύνει το λόγο στον Mπάμπη Στόκα, μπέρδεψε το όνομά του και αντί για Μπάμπη τον είπε… Μπαμπά. Ο Σάκης Ρουβάς το «έσωσε» γρήγορα και όπως θα δείτε και στο βίντεο η αντίδραση των κριτών και του κοινού ήταν το.. γέλιο.

O παρουσιαστής δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει σαρδάμ στον τηλεοπτικό αέρα αλλά έχει τα αντανακλαστικά να τα διορθώνει εγκαίρως.

Δείτε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.