Μύκονος: Απόψε η συναυλία Ρέμου – Ramazzotti (βίντεο)

Μύκονος: Απόψε η συναυλία Ρέμου – Ramazzotti (βίντεο)

Πυρετός προετοιμασιών στην Ψαρρού για την αποψινή συναυλία Ρέμου – Ramazzotti…

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς ξεκίνησε…

Καθώς Αντώνης Ρέμος και Eros Ramazzotti θα συναντηθούν απόψε στη σκηνή του Nammos υποσχόμενοι να καταπλήξουν τα πλήθη με τα τραγούδια τους, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε χθες βράδυ στην Ψαρρού και κατέγραψε πλάνα από την ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει απόψε στην κοσμοπολίτικη παραλία.

Ήδη δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities που ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών, έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς.

Η περιοχή έχει φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση κλέβει ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant.

Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό.

Δείτε το βίντεο του Mykonos LiveTv

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.