Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του Tom Cruice (φωτό)

Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του Tom Cruice (φωτό)

Πολλοί δεν είχαν δώσει σημασία στην κόρη του Tom Cruicer που υιοθετήθηκε όταν ήταν παντρεμένος με τη Nicole Kidman.

Η Isabella Jane Cruise γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1992, σε νοσοκομείο του Μαϊάμι. Η μητέρα της είχε άλλα δύο παιδιά και αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει και το τρίτο. Ως οπαδός της σαϊεντολογίας απευθύνθηκε στην εκκλησία και ζήτησε να δώσουν την κόρη της για υιοθεσία.

Έτσι, η μικρή υιοθετήθηκε από το ζευγάρι Cruise-Kidman που εκείνη την εποχή είχε μόλις διεισδύσει στους κόλπους της σαϊεντολογίας.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η Isabella Jane Cruise, απομακρύνθηκε από τη θετή μητέρα της την οποία δεν κάλεσε καν στο γάμο της με τον Max Parker που έγινε στο Λονδίνο το 2015. Η σχέση με τον πατέρα της, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, εξακολουθεί να είναι καλή, παρότι η ίδια έχει επιλέξει να μένει στο Λονδίνο και όχι στο Λος Αντζελες όπου ο πατέρας της διαθέτει πολλά ακίνητα.

Πρόσφατα η Isabella Jane με το σύζυγό της μετακόμισαν στην περιοχή Croydon κοντά στο Λονδίνο, σε ένα κλασικό οικογενειακό σπίτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της είναι οπαδοί της σαϊεντολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 24χρονη κόρη του Tom Cruise ήθελε να ασχοληθεί με την ηθοποιία ή τη συγγραφή σεναρίου, αλλά όπως λένε οι κακές γλώσσες « ήταν πολύ άσχημη για ηθοποιός και ατάλαντη για σεναριογράφος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.