Zιζέλ: Bραβεύεται για την προσφορά της στο οικοσύστημα (φωτό)

Zιζέλ: Bραβεύεται για την προσφορά της στο οικοσύστημα (φωτό)

Το διάσημο τοπ μόντελ βραβεύεται για την προστασία του περιβάλλοντος…

Έχει εκφράσει πολλές φορές τις ευαισθησίες της σε σχέση με το περιβάλλον και την ανησυχία της για το μέλλον αναφορικά με αυτό.

Ο λόγος για την Ζιζέλ, το διάσημο τοπ μόντελ που μάλιστα κατά την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου πήρε και βραβείο για τη δουλειά που κάνει σε σχέση με τα δάση του Αμαζονίου.

Στα Green Carpet Fashion Awards μάλιστα που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά εμφανίστηκε με ένα φόρεμα της φίλης της σχεδιάστριας, Στέλλα Μακάρτνεϊ, το οποίο όπως έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram προέρχεται από βιώσιμα υλικά και συγκεκριμένα βισκόζη από βιώσιμα δάση της Σουηδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι πολύ υπέρ της βιώσιμης μόδας. Είναι πολύ σημαντικό η βιομηχανία της μόδας που επηρεάζει τον κόσμο τόσο πολύ να γίνει περισσότερο βιώσιμη και αγαπώ την Στέλλα Μακάρτνεϊ γιατί προσπαθεί να κάνει αυτό ακριβώς. Της ζήτησα να μου ετοιμάσει ένα φόρεμα από βιώσιμα υλικά για το Met Ball και εκείνη μου έφτιαξε δύο. Δεν είναι πράσινο μόνο στην όψη. Είναι και οικολογικό. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι», δήλωσε σε συνέντευξή της η Ζιζέλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.