ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέα κόντρα μεταξύ Α.Τζολί και Μ.Πιτ – Τα παιδιά τους πάλι στη «μέση»

Νέα κόντρα μεταξύ Α.Τζολί και Μ.Πιτ – Τα παιδιά τους πάλι στη «μέση»

Ξεκίνησαν πάλι να κοντράρονται και τα παιδιά τους είναι πάλι στη μέση!

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ βρίσκονται ακόμη σε διαφωνία για την επιμέλεια των παιδιών τους, κι ενώ ξέραμε πως μένουν με την ηθοποιό και ακολουθούν τις δικές της συμβουλές και κανόνες, ο Πιτ έρχεται και πάλι να διαφωνήσει.

Και όχι για το που και με ποιον θα μείνουν τα έξι τους παιδιά, αλλά γενικά για το τι είναι καλό για εκείνα και τι όχι. Για παράδειγμα, σε λίγο καιρό η Angelina θα πραγματοποιήσει μία αποστολή με τα Ηνωμένα Έθνη και ελπίζει πως θα έχει μαζί της και τα παιδιά της εκεί που θα πάει. Ο 52χρονος ηθοποιός φυσικά δεν θα ακολουθήσει στο ταξίδι αυτό, όμως ανησυχεί για την ασφάλεια των παιδιών του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Angie ζητάει και θέλει να πάρει μαζί της στο Bangladesh τουλάχιστον δύο από τα έξι της παιδιά», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό Life&Style.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.