Ιωάννα Μπέλλα: Έτσι ήταν το κορίτσι που έκοψαν στο Next Top Model πριν τις πλαστικές (φωτο)

Ιωάννα Μπέλλα: Έτσι ήταν το κορίτσι που έκοψαν στο Next Top Model πριν τις πλαστικές (φωτο)

Η Ιωάννα Μπέλλα, το κορίτσι που έγινε γνωστό για τα όχι και τόσο καλά σχόλια που απέσπασε από την κριτική επιτροπή του Next Top Model, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού εξαιτίας των πλαστικών επεμβάσεων που είχε κάνει. Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν οτι χωρίς αυτές τις παρεμβάσεις στο σώμα της ίσως και να είχε καλύτερη τύχη.

O λόγος για τη νεαρή Ιωάννα Μπέλλα, την εντυπωσιακή 22χρονη, με τα πανύψηλα πόδια που, τουλάχιστον στον τρόπο με τον οποίο εμφανίστηκε, εντυπωσίασε τους κριτές. Στην αρχή μόνο γιατί μετά βγήκαν τα… φτυάρια από την κριτική επιτροπή και «έθαψαν» τα όνειρα της Ιωάννας.

Η πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει το άθλημα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού με βάρη που χρειάστηκε πολύ χρόνο και φυσιοθεραπείες για να ιαθεί, έπεσε θύμα των αισθητικών παρεμβάσεων που έκανε τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο σώμα της.

Ήταν λογικό να μην μπορούσε να τις κρύψει από τα έμπειρα μάτια των κριτών, η κυνική επισήμανσή τους όμως μπροστά στον φακό έφεραν δάκρυα στα μάτια της Ιωάννας που προσπαθούσε να τους πείσει ότι την επόμενη φορά δε θα υπάρχουν.

Δεν υπήρξε όμως επόμενη φορά.

Η Ιωάννα παρότι πολύ μικρή άλλαξε πολλά πράγματα στην εμφάνισή της από την εφηβική της ηλικία και μετά και οι φωτογραφίες από το παρελθόν της είναι αδιάψευστοι μάρτυρες.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν ξέρεις ποια είναι αυτή που κοιτάζεις, δύσκολα θα αναγνωρίσεις την Ιώαννα στα 16-17 της χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: Dailymedia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.