ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM: Σου θυμίζει κάτι η Βασιλική Καρρά του Next Top Model; (φωτο)

GNTM: Σου θυμίζει κάτι η Βασιλική Καρρά του Next Top Model; (φωτο)

Η δεύτερη οντισιόν του Greece’s Next Top Model είχε πολλά δάκρυα, αρνητικές απαντήσεις και κακόβουλα σχόλια, όμως είχε και τα καλά του, μιας και πέρασαν και αρκετά όμορφες κοπέλες. Μία κοπέλα όμως που είδες στην πασαρέλα πάμε στοίχημα πως σου θύμισε κάτι και ακόμη δεν έχεις καταφέρει να βρεις ποια είναι.

Η Βασιλική Καρρά, το κορίτσι αυτό με τα μακριά ξανθά μαλλιά και πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης πριν από κάποια χρόνια πρωταγωνιστούσε στους «Λατρεμένους μου γείτονες», τον ρόλο της μικρής τότε, Νεφέλης Παπαπαύλου. Η μικρή μεγάλωσε και είναι πια ένα όμορφο 20χρονο κορίτσι, που φιλοδοξεί να κάνει καριέρα στο modelling.

Δεν θα σου κρυφτούμε κι εμείς δυσκολευτήκαμε κάπως να την καταλάβουμε, όμως μόλις χαμογέλασε στον φακό, τότε σιγουρευτήκαμε για την ταυτότητα της. Φυσικά κάναμε την απαραίτητη έρευνα μας και ανακαλύψαμε και το account της στο Instagram και σου τη δείχνουμε παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/BlvxEbQHBLI/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.