ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Απόδραση στο Λονδίνο για το ερωτευμένο ζευγάρι (φωτο)

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Απόδραση στο Λονδίνο για το ερωτευμένο ζευγάρι (φωτο)

Ένα διάλειμμα από τη μετακόμιση που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα έκαναν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, οι οποίοι απέδρασαν για λίγες μέρες στο Λονδίνο.

Ττο αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz βρήκε ευκαιρία και ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία για να ζήσει υπέροχες στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας.

Η γοητευτική ηθοποιός και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι μαζί περίπου εννέα μήνες και ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, ενώ έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε πώς περνάει το ζευγάρι στην πρωτεύουσα της Αγγλίας λίγο πριν μείνει μαζί κάτω από την ίδια στέγη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.