ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Ριάνα έγινε πρέσβειρα της πατρίδας της των Μπαρμπέιντος

Η Ριάνα έγινε πρέσβειρα της πατρίδας της των Μπαρμπέιντος

Εκτός από τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια, η Ριάνα τώρα μπορεί να προσθέσει ακόμη έναν τίτλο στον κατάλογο με τα επιτεύγματά της καθώς η κυβέρνηση των Μπαρμπέιντος την διόρισε πρέσβειρα της χώρας.

Η καλλιτέχνιδα, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, ορίστηκε «έκτακτη και πληρεξούσια πρέσβειρα» της γενέτειράς της την Πέμπτη και η αρμοδιότητά της θα είναι η προώθηση του τουρισμού, της παιδείας και των επενδύσεων.

«Η Ριάνα τρέφει μια βαθιά αγάπη για τη χώρα αυτή, η οποία φαίνεται στο φιλανθρωπικό της έργο, κυρίως στους τομείς της υγείας και της παιδείας», δήλωσε η πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος Μία Άμορ Μότλεϊ.

«Επίσης δείχνει το πατριωτικό της αίσθημα μέσω του τρόπου που προσφέρει στη χώρα αυτή και καθώς εξακολουθεί να θεωρεί το νησί σπίτι της», πρόσθεσε.

Η 30χρονη Ριάνα γεννήθηκε στο Σεντ Μάικλ των Μπαρμπέιντος και μεγάλωσε στην πρωτεύουσα Μπρίτζταουν. Έζησε στο νησί ως τα 16 της χρόνια, όταν την ανακάλυψε ένας Αμερικανός μουσικός παραγωγός και ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα της.

Πέρυσι ο δρόμος όπου βρισκόταν το σπίτι της στα Μπαρμπέιντος μετονομάστηκε σε οδό Ριάνα προς τιμή της.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η τραγουδίστρια δήλωσε ότι «δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλοι οι κάτοικοι των Μπαρμπέιντος θα διαδραματίσουν ρόλο σε αυτή την προσπάθεια και είαμι έτοιμη και ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την πρωθυπουργό Μότλεϊ και την ομάδα της για να επαναεφεύρουμε τα Μπαρμπέιντος», πρόσθεσε η Ριάνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.