ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ για τον Γιώργο Μαζωνάκη! – Διέκοψε τη συναυλία του! – Τι συνέβη; (φώτο-βίντεο)

Σοκ για τον Γιώργο Μαζωνάκη! – Διέκοψε τη συναυλία του! – Τι συνέβη; (φώτο-βίντεο)

Κρίση επιληψίας υπέστη όπως όλα δείχνουν μία 47χρονη γυναίκα που παρακολουθούσε τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη και των Stavento στο δημοτικό θέατρο Βόλου χθες στις 22.50 το βράδυ.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της και την 16χρονη κόρη της και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Η συναυλία διεκόπη για δεκαπέντε λεπτά. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Μιχάλης των STAVENTO ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στη σκηνή, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αλλά και κυρίως την ψυχραιμία του κοινού, που ανησυχούσε. Αμέσως μετά την απομάκρυνση της γυναίκας, έδωσε ευχές από μικροφώνου για ταχεία ανάρρωση και συνέχισε το πρόγραμμά του περικόπτωντας μέρος αυτού.

Αμέσως στους συνεργάτες του έτρεξε και ο Γιώργος Μαζωνάκης για να ενημερωθεί για το περιστατικό, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια την ώρα εκείνη.

Αμέσως επικράτησε πανικός, όμως κινητοποιήθηκαν άμεσα όσοι βρίσκονταν γύρω της και κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με το τοπικό thenewspaper, ο Μιχάλης Κουινέλης διέκοψε τη συναυλία και για λίγο παρότρυνε όσους μπορούσαν και βρίσκονταν κοντά στην άτυχη γυναίκα να τη βοηθήσουν.

Όταν ήρθε το ασθενοφόρο και την πήρε, ο καλλιτέχνης ευχήθηκε από μικροφώνου όλα να πάνε καλά για εκείνη και συνέχισε το πρόγραμμα. Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα παρασκήνια, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το τι είχε συμβεί και ζήτησε να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας καθώς και εκείνος ανησύχησε ιδιαίτερα. Δείτε παρακάτω βίντεο από τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.