Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει σε ποιο σημείο έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει σε ποιο σημείο έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model και ασκεί κριτική στα κορίτσια που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις.Παρ όλα αυτά έχει κάνει και η ίδια πλαστική επέμβαση.

Το μοντέλο, μιλώντας στο TV Εθνος, αποκάλυψε τη διορθωτική επέμβαση που έχει κάνει.

«Εχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική», είπε.

https://www.instagram.com/p/BoGTll4HG–

Η κριτής του ριάλιτι μόδας, η οποία έχει ασκήσει έντονη κριτική σε κορίτσια που έχουν προχωρήσει σε επεμβατικές αλλαγές σε πρόσωπο και σώμα, δήλωσε πως δεν προτίθεται να κάνει κάποια άλλη επέμβαση, χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο του μπότοξ στο μέλλον.

«Ισως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω. Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματός μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/BnqJE8unRcx

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.