ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντέμι Λοβάτο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την υπερβολική δόση ουσιών (φωτο)

Ντέμι Λοβάτο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την υπερβολική δόση ουσιών (φωτο)

Δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Ντέμι Λοβάτο πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου η νεαρή τραγουδίστρια είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς της αισθήσεις της. Η τραγουδίστρια αναρρώνει και πλέον βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης, χωρίς όμως να είναι γνωστές πολλές άλλες πληροφορίες για την υγεία της.

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε βλέπουμε την Ντέμι Λοβάτο έξω από το κέντρο αποτοξίνωσης στο οποίο διαμένει. Η τραγουδίστρια βγήκε έξω για έναν καφέ. Ήταν ντυμένη πολύ απλά, με ένα μαύρο skinny jean, χακί τζάκετ, λευκά παπούτσια και μαύρο καπέλο. Το outfit της συμπλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, η Demi φαίνεται χαμογελαστή και πολύ πιο υγιής! Η εμφάνιση της Ντέμι έγινε λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη που έδωσε η μητέρα της, Ντιάνα ντε λα Γκάρζα, η οποία μίλησε για το τι συνέβη την ημέρα όπου η Demi πήρε υπερβολική δόση αλλά και το πως είναι η υγεία της τώρα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της είχε δηλώσει; «Είναι χαρούμενη, είναι υγιής. Είναι αφοσιωμένη στο να αποτοξινωθεί»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.