Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστη τραγουδίστρια έπειτα από 6 χρόνια σχέσης! (φώτο-βίντεο)

Χωρισμός «βόμβα» για πασίγνωστη τραγουδίστρια έπειτα από 6 χρόνια σχέσης! (φώτο-βίντεο)

Η Πάολα μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε και τον χωρισμό της.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο δημοσιογράφο και στη »Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα. Μπορεί να μην αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο τέλος της σχέσης της όμως ανέφερε ότι δεν ανήκει μόνο σε έναν άνδρα αλλά είναι η «γκόμενα»όλων των αγοριών.

«Εγώ φέρομαι όπως φέρεται η μαμά μου. Ανθρώπινα. Δεν βγαίνω όμως και έξω. Όταν βγήκα με το παιδί μου, με τσέκαραν κι εμένα! Από το σοκ που έπαθα, ξέχασα το παιδί μου έξω από το αμάξι. Μου λέει “Ρε μαμά!”», είπε και όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και συμπλήρωσε «Ξέρουμε ότι έχει χρόνια σχέση με τον Μιχάλη τον Ποζίδη. Εγώ αυτό που μπορώ να σας μεταφέρω είναι ότι αυτή η σχέση σε πολύ όμορφο και ωραίο κλίμα έχει πάψει να υπάρχει. Δεν είναι πλέον μαζί. Επειδή είναι παραδοσιακή γυναίκα η Πάολα, θεωρεί ότι αν πρέπει κάποιος να μιλήσει, αυτός είναι ο άντρας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.