Το «εγκεφαλικό» του Λευτέρη Πανταζή όταν κατάλαβε την απάτη!

Το «εγκεφαλικό» του Λευτέρη Πανταζή όταν κατάλαβε την απάτη!

Το… τελευταίο του χαρτί έπαιξε ο 60χρονος απατεώνας που ξάφρισε 60.000 ευρώ από τον Λευτέρη Πανταζή.

Κι αυτό διότι για να γλυτώσει την προφυλάκιση επέστρεψε τα χρήματα! Και όχι μόνο στον γνωστό τραγουδιστή, αλλά και σε μια 70χρονη γυναίκα, από την οποία επίσης είχε “φάει” περίπου 70.000 ευρώ.

Επέστρεψε τα λεφτά ο απατεώνας!

Ο 60χρονος απατεώνας μέσω του δικηγόρου του επικοινώνησε με το γνωστό τραγουδιστή και του επέστρεψε τα χρήματα που του είχε “μασήσει”. Φυσικά αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ευνοϊκά από την Δικαιοσύνη.

Τελικά και παρά την καλή του πράξη, Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του, καθώς φαίνεται πως τα θύματα του είναι πολλαπλάσια, σε σχέση με αυτά που διαπιστώθηκαν από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής εμφανίστηκαν άλλα δυο άτομα τα οποία είχαν εξαπατηθεί από τον 60χρονο. Επιπλέον, εκτιμάται πως με την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του συγκεκριμένου προσώπου, τότε τα θύμα του θα αυξηθούν.

Και ο λόγος είναι απλός: Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως ο καλοντυμένος και φιλεύσπλαχνος επιχειρηματίας, δεν ήταν τίποτε άλλο από έναν απατεώνα του κοινού Ποινικού Δίκαιου.

Πώς εξαπάτησε τον Λευτέρη Πανταζή

Το κόλπο του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν απλό και είχε τον τρόπο του να προσεγγίσει τον Λευτέρη Πανταζή.

Με το πρόσχημα λοιπόν της φιλανθρωπίας και λόγω του ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι γνωστός φιλάνθρωπος, ο 60χρονος μαζί με 39χρονη καλλονή από την Νιγηρία, προσέγγισαν το γνωστό τραγουδιστή εμφανιζόμενοι δήθεν ως επιχειρηματίες που θέλουν να προσφέρουν το φιλανθρωπικό τους έργο σε εκκλησίες και μοναστήρια.

Ο γνωστός τραγουδιστής πείστηκε για τις “αγαθές” προθέσεις του ζεύγους των “επιχειρηματιών” και δέχθηκε να κρατήσει στο σπίτι του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που του έδωσαν και το οποίο περιείχε δήθεν μεγάλο χρηματικό ποσό, προορισμένο για τις φιλανθρωπίες. Αυτό, μέχρι ο Λευτέρης Πανταζής να βρει το κατάλληλο Μοναστήρι που θα δώσουν τα χρήματα, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε αγαθοεργίες.

Από εκεί και έπειτα το σατανικό ζευγάρι έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του προσεγγίζοντας εκ νέου το γνωστό τραγουδιστή, αυτή τη φορά προκειμένου να του προτείνουν μια καλή επένδυση με μεγάλο οικονομικό όφελος, από συγκεκριμένη χρηματιστηριακή Εταιρεία.

Τελικά ο γνωστός τραγουδιστής τους έδωσε το ποσό των 60.000 ευρώ προκειμένου να τα επενδύσουν, λαμβάνοντας μάλιστα ως εγγύηση το περιεχόμενο του μικρού χρηματοκιβωτίου, που προορίζονταν βέβαια για τις… αγαθοεργίες του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.