ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλοι ψάχνουν τα σάιτ ερωτικού περιεχομένου για να βρουν βίντεο των Pussy Riot μόλις αποκάλυψαν την προσωπική τους ζωή

Όλοι ψάχνουν τα σάιτ ερωτικού περιεχομένου για να βρουν βίντεο των Pussy Riot μόλις αποκάλυψαν την προσωπική τους ζωή

Μεγάλη αναζήτηση γίνεται στα σάιτ ερωτικού περιεχομένου για βίντεο των Pussy Riot.

Η Nadezhda Tolokonnikova και οι Pussy Riot βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες πολύ ψηλά στις αναζητήσεις στο site ερωτικών βίντεο, PornHub, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η πρώτη κατά την οποία μίλησε για την καλλιτεχνική και σεξουαλική ζωή της.

Η ίδια είναι επικεφαλής των ακτιβιστριών Pussy Riot οι οποίες αύξησαν τη φήμη τους το 2012 μετά την παράστασή τους σε ρωσικό ορθόδοξο ναό που οδήγησε σε ομαδικές συλλήψεις από την αστυνομία.

Οι τρεις κατηγορούμενες απέκτησαν δημοσιότητα στο εξωτερικό, λόγω της κακής μεταχείρισής τους, ενώ βρίσκονταν υπό κράτηση. Η Tolokonnikova μάλιστα είχε φυλακιστεί σε φυλακές που βρίσκονται στην περιοχή Krasnoyarsk της Σιβηρίας με την πρόφαση ότι θα βρισκόταν κοντά στο χωριό καταγωγής της. Τον Νοέμβριο του 2012, ο Πούτιν έδωσε χάρη στις τρεις ακτιβίστριες σε μια κίνηση “καλής θέλησης” η οποία δεν περιόρισε τη δράση τους η οποία επεκτάθηκε και έξω από τα σύνορα της χώρας.

Για όλα τα παραπάνω η Nadezhda μίλησε σε έναν διάσημο Ρώσο blogger, σε μια συνέντευξη στην οποία στάθηκε στις εμφανίσεις της το 2008 με την αναρχική οργάνωση Voina (προπομπό των Pussy Riot), στις οποίες συγκαταλέγεται και ένα ομαδικό δημόσιο όργιο με το οποίο ήθελαν να περάσουν, όπως λέει η ακτιβίστρια, πολιτικά μηνύματα.

Το όργιο είχε λάβει χώρα στο Μουσείο Βιολογίας της Μόσχας, στις 29 Φεβρουαρίου του ’08 και την εποχή εκείνη η Tolokonnikova ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μεταξύ άλλων, η Tolokonnikova είπε, όπως μεταδίδει το RT: “Δεν προσδιορίζω τον εαυτό μου ως αποκλειστικά γυναίκα. Έχω πολλά ανδρικά χαρακτηριστικά και σε κάποιες σχέσεις μου έχω συμπεριφερθεί ως άνδρας”. Ακόμη είπε πως στη φυλακή είχε σεξουαλικές επαφές με άλλες γυναίκες.

Η ίδια άλλωστε αυτοπροσδιορίζεται ως “πανσεξουαλική”. Αυτή την περίοδο η 28χρονη περιμένει το δεύτερό της παιδί ενώ παράλληλα, προωθεί το νέο της βιβλίο, Read & Riot: A Pussy Riot Guide to Activism.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.