ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρναούτη: «Ούτε στο ασανσέρ δεν μπορούσαν να με βάλουν γιατί ήμουν ένα άκαμπτο πράγμα- Δεν λύγιζα»

Αρναούτη: «Ούτε στο ασανσέρ δεν μπορούσαν να με βάλουν γιατί ήμουν ένα άκαμπτο πράγμα- Δεν λύγιζα»

Η Μίνα Αρναούτη μετά το τροχαίο που είχε και κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό, αλλά ακόμα κάνει επεμβάσεις για την αποκατάστασή της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα σημάδια που της έχουν μείνει και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να φύγουν, αφού δεν θέλει να τα βλέπει, καθώς της θυμίζουν μια πολύ άσχημη εμπειρία.

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τώρα;

«Ετοιμάζομαι για μία ακόμα επέμβαση στο χέρι, ενώ θα ακολουθήσει άλλη μία στον θώρακα. Μέχρι σήμερα έχω κάνει 13 χειρουργεία και νομίζω ότι θα τελειώσω στα δεκαπέντε. Μετά το νοσοκομείο επέστρεψα στο σπίτι μου στη Μυτιλήνη, όπου έκανα καθημερινά δύο ώρες φυσιοθεραπεία με φυσιοθεραπευτή και μετά συνέχιζα για άλλες πέντε ώρες μόνη μου.

Είχα πεισμώσει να γίνω καλά. Στην αρχή χρειαζόμουν βοήθεια για τα πάντα. Από το νοσοκομείο βγήκα με ασθενοφόρο, είχα αγκυλώσεις παντού, τα γόνατα μου δεν λύγιζαν. Ούτε στο ασανσέρ δεν μπορούσαν να με βάλουν γιατί ήμουν πραγματικά ένα άκαμπτο πράγμα, δεν λύγιζα. Δεν έχω συμβιβαστεί, δεν αγαπώ καθόλου τα σημάδια μου και θέλω να τα διώξω. Χαίρομαι να ακούω ανθρώπους να λένε «αγαπώ αυτό το σημάδι, μου θυμίζει κάτι από το παρελθόν». Εμένα δεν θέλω να μου θυμίζει τίποτα το παρελθόν»

Πόσο έμεινες στο νοσοκομείο;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νοσηλεύτηκα πέντε μήνες, εκ των οποίων ο πρώτος ενάμιση μήνας στην Εντατική. Τα φάρμακα σου δημιουργούν παραισθήσεις αλλά σου βγάζουν και ένταση, σε κάνουν υπερδιεγερτικό. Όταν με ξύπνησαν, δεν καταλάβαινα τη σοβαρότητα όσων συνέβαιναν στο σώμα μου. Ήθελα να φύγω, νόμιζα ότι οι γιατροί ήταν εχθροί μου, ότι ήθελαν να μου κάνουν κακό. Με είχαν δεμένη για να μην κάνω εγώ κακό στον εαυτό μου. Νόμιζα ότι μου έχουν βγάλει τις φωνητικές χορδές και δεν μπορούσα να μιλήσω, ενώ είχα τραχειοτομή. Είναι φρικτό να μην μπορείς να μιλήσεις, να μην μπορείς να φωνάξεις «βοήθεια» αν σου συμβεί κάτι» εξήγησε στο Gala

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.