ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

GNTM: Όταν η Ειρήνη Στεργιανού λουζόταν με σαμπάνια στην Μύκονο (βίντεο)

GNTM: Όταν η Ειρήνη Στεργιανού λουζόταν με σαμπάνια στην Μύκονο (βίντεο)

Είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον φετινό τίτλο του Greece’s Next Top Model. Ίσως κάποιοι να την γνωρίζατε, όμως οι περισσότεροι θα την θυμάστε από τις σαμπάνιες που την έλουσαν στην Μύκονo!

Όσοι δεν την ξέρετε ακόμα, ήρθε η ώρα να μάθετε την καυτή Ειρήνη Στεριανού.

Η πρώην Σταρ Πελοπόνησος που ετοιμάζεται να λάμψει στον χώρο της μόδας θα σας κάνει να την ψηφίζετε non stop για νικήτρια του ριάλιτι του Star.

Η κάμερα του Mykonos Live TV είχε απαθανατίσει την μελαχροινή καλλονή σει τρελά κέφια στο beach bar Super Paradise παρέα με τον σύντροφό της και έναν φίλο τους. Κάποια στιγμή, καθώς η εντυπωσιακή Ειρήνη λίκνιζε αμέριμνη το καλλίγραμμο κορμί της στο ρυθμό της μουσικής, δέχθηκε ένα ξαφνικό ντους σαμπάνιας από την παρέα της, ενώ εκείνη ανταπέδωσε με έναν άκρως αισθησιακό χορό που έκοψε ανάσες και έκανε όλους τους άνδρες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.