Παύλος Χαϊκάλης: «Το 50-50 είναι η Βουγιουκλάκη των σίριαλ»

Παύλος Χαϊκάλης: «Το 50-50 είναι η Βουγιουκλάκη των σίριαλ»

H τηλεοπτική σειρά του Mega «50-50» ήταν από τις πιο δημοφιλείς της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ο Παύλος Χαϊκάλης υποδύθηκε τον Μίμη και ήταν από τους πιο αγαπητούς του κοινού. Επτά χρόνια μετά την προβολή και του τελευταίου επεισοδίου ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Χάι» και μίλησε για το αγαπημένο σίριαλ. Μάλιστα, ο ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη, καθώς την περίοδο που προβαλλόταν το «50-50» στο πρόγραμμα του σταθμού, υπήρχε και το «Παρά Πέντε» το οποίο σημείωνε απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το «πενήντα πενήντα», θα στο πω μεταφορικά είναι η Βουγιουκλάκη των σίριαλ. Όπως η Αλίκη μεγάλωσε γενιές και την βλέπουν ακόμα και σήμερα παιδιά και θα συνεχίζουν να την βλέπουν, το «πενήντα πενήντα» είναι μια σειρά που θα συνεχίσουν χρόνια να την βλέπουν. Εμείς τότε είχαμε την ατυχία να πέσουμε δίπλα στο «Παραπέντε» το οποίο παιζόταν και Δευτέρα μια ώρα η οποία ήταν πάρα πολύ καλή και ο κόσμος έπεσε με τα μούτρα είχε μεγαλύτερη ακροαματικότητα, έπεσε και περισσότερη διαφήμιση, ενώ το άλλο δεν το καταλαβαίνανε. Δεν καταλαβαίνανε την ουσία του «πενήντα πενήντα», που παιζόταν Παρασκευή που έβγαινε ο κόσμος έξω μετά», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.