ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκος Οικονομόπουλος: «Με προσβάλλει να γράφουν ψέματα- Αν είσαι μάγκας πες το μπροστά μου» (βίντεο)

Νίκος Οικονομόπουλος: «Με προσβάλλει να γράφουν ψέματα- Αν είσαι μάγκας πες το μπροστά μου» (βίντεο)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην κάμερα του Ooh la la! τη μεγάλη βραδιά της πρεμιέρας του, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος, εμφανίστηκε στο κοινό του ανανεωμένος και φυσικά έδωσε on stage τον καλύτερό του εαυτό.

Μιλώντας στην εκπομπή, ο καλλιτέχνης μίλησε για εκείνο που τον ενοχλεί περισσότερο που δεν είναι άλλο από το ψέμα.

«Με προσβάλλει να γράφουν ψέματα για μένα. Αν είσαι μάγκας έλα πες το μπροστά μου. Μην πας από πίσω μου. Τα κοριτσάκια με αντρική φορεσιά…», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε μιλώντας για τη σύντροφό του Ευαγγελία Αραβανή.

«Φυσικά και θα δω την Ευαγγελία Αραβανή στο Project Runaway. Γιατί να είμαι αυστηρός μαζί της, τι είμαι, μπαμπάς της; Εξαρτάται πώς το εννοεί ο καθένας. Για μένα σημαίνει να είσαι ευθύς και αν είσαι άντρας να είσαι άντρας. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας άντρας -που πολλές φορές γράφουν- χτυπάει, βαράει το χέρι στο τραπέζι. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, δεν είναι σοβαρά πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.