ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε οτι «έτρωγε» ξύλο από τη Βλαχοπούλου (βίντεο)

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε οτι «έτρωγε» ξύλο από τη Βλαχοπούλου (βίντεο)

«Η Ρένα Βλαχοπούλου έδερνε κανονικά…. Μου έλεγε: Δεν θα γίνεις ποτέ επαγγελματίας». Αυτές ήταν κάποιες από τι αποκαλύψεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου για τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη συνεργασία τους στην ταινία «Μία Ελληνίδα στο χαρέμι».

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «dot» και με μπόλικη δόση χιούμορ μίλησε για την εμπειρία της από τη συνεργασία της με τη Βλαχοπούλου, αποκαλύπτοντας άγνωστα σκηνικά από τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής ταινίας.

«Έτρωγα ξύλο απ’ όλους. Από τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Χρόνη Εξαρχάκο. Καλέ, έδερνε κανονικά. Εμένα το καθήκον μου ήταν στις πρόβες να κουβαλάω ένα πακετάκι τσιχλόφουσκες και μια μέρα πάω χωρίς τις τσιχλόφουσκες. Το τι καρπαζιά έφαγα από τη Ρένα δεν λέγεται. Μου έλεγε: Δεν θα γίνεις επαγγελματίας ποτέ. Δεν ντρέπεσαι. Και μας σταματάς και μας καθυστερείς. Και με στέλνει τέσσερα τετράγωνα πίσω μέσα στον ήλιο να πάρω τσιχλόφουσκες και από το τρακ μου στην πρόβα κάνω μια τσιχλόφουσκα που πασαλείβει μούρη, μαλλιά, τα πάντα και βέβαια δεν έγινε ποτέ αυτή η σκηνή. Με έπλεναν μετά με πράσινο σαπούνι», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.