Έξαλλη η Τζένη Μπαλατσινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Η σκληρή απάντηση (βίντεο)

Έξαλλη η Τζένη Μπαλατσινού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – Η σκληρή απάντηση (βίντεο)

«Είναι 10 χρόνια νεότερος, είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!”, είπε στο Πρωινό Ant1 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την Τζένη Μπαλατσινού και τη φημολογούμενη σχέση της.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού εθεάθη στη μηχανή ενός γοητευτικού άντρα, με τον οποίο δείπνησαν μαζί το βράδυ της Κυριακής, ενώ το βράδυ του Σαββάτου είχαν διασκεδάσει σε γνωστό μπαρ, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό:

«Ο άνθρωπος που έχει έρθει πολύ κοντά στην Τζένη Μπαλατσινού, τους βγάλαμε φωτογραφία χθες το βράδυ που τη συνόδευσε για φαγητό. Ήταν και το Σάββατο μαζί. Ο άνθρωπος αυτός μένει εκτός Αθηνών, το Σάββατο διασκέδαζαν μαζί σε μπαρ του Κολωνακίου, είναι 10 χρόνια νεότερος. Είναι πολύ όμορφος, μουσάτος, γυμνασμένος. Η φωτογραφία τα λέει όλα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα!».

Όπως καταλαβαίνεις, βέβαια, τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, έκαναν έξαλλη την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μάλιστα έστειλε μήνυμα κόλαφο μέσω του Instagram της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Δημήτρης Ουγγαρέζος: δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ…

Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό σου χρόνο αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε.

Η έφεσή σου προς την μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.