ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κυβέρνηση: Σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος

Emily Ratajkowski: Πρώτα έδειξε τα οπίσθιά της και μετά πήγε χωρίς σουτιέν να δει αγώνα NBA (φώτο)

Emily Ratajkowski: Πρώτα έδειξε τα οπίσθιά της και μετά πήγε χωρίς σουτιέν να δει αγώνα NBA (φώτο)

Μια ακόμα προκλητικά σέξι φωτογραφία ανέβασε στο Instagram το γνωστό και εντυπωσιακό μοντέλο Emily Ratajkowski που διαφήμισε το μαγιό της Νοέμβριο μήνα και παράλληλα τα… οπίσθιά της!

Και αυτό γιατί δεν ήταν ένα απλό μπικίνι αλλά ένα «καυτό» brazilian, που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1,6 εκατ. like στο Instagram.

Και αφού έκανε αυτό, λοιπόν, η Emily Ratajkowski μετά είπε να πάει να δει από κοντά και έναν αγώνα NBA και συγκεκριμένα τους Λος Άντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς, χωρίς να φοράει- εμφανώς- σουτιέν!

https://www.instagram.com/p/Bp6QPbBBkFR/?utm_source=ig_embed

Ίσως δεν είχε προλάβει να το πλύνει βέβαια, αφού 2 μέρες πριν είχε ενημερώσει ότι θα έβαζε πλυντήριο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bpz0dWWhwLA/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.