ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άλλη μια ηθοποιός «θυμήθηκε» ότι την κακοποίησε ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Ποια είναι

Άλλη μια ηθοποιός «θυμήθηκε» ότι την κακοποίησε ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Ποια είναι

Άλλη μια ηθοποιός «θυμήθηκε» ότι την βίασε ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν

Η ηθοποιός Παζ ντε λα Χουέρτα αποτελεί την τελευταία ηθοποιό που υπέβαλε μήνυση κατά του παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν κατηγορώντας τον ότι το 2010 τη βίασε δύο φορές στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια φρόντισε να την καταστρέψει επαγγελματικά. Η ίδια, μάλιστα, υπολογίζει τη ζημιά που υπέστη στα 60 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες οι δύο επιθέσεις του Γουάινσταϊν έγιναν τον Δεκέμβριο του 2010 ενώ στο ενδιάμεσο ο παραγωγός του Χόλιγουντ την παρενοχλούσε τηλεφωνικά.

Ένα μήνα μετά η ντε λα Χουέρτα συνάντησε τον Γουάινσταϊν σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς υποστηρίζοντας ότι εκείνος προσπάθησε και πάλι να της επιτεθεί σεξουαλικά ζητώντας της να κάνουν ένα τρίο με τον ίδιο και άλλη μια γυναίκα.

Η ηθοποιός αναφέρει στη μήνυσή της ότι ένα χρόνο μετά απολύθηκε με «δάκτυλο» Γουάινσταϊν από τη σειρά Boardwalk του HBO επικαλούμενη μια φωτογραφία του παραγωγού με τον παραγωγό της σειράς, Μάρτιν Σκορτσέζε, λίγες εβδομάδες πριν την απόλυσή της.

Η ντε λα Χουέρτα αναφέρει στη μήνυσή της ότι ο πρώτος βιασμός έγινε στο διαμέρισμά της μετά από ένα πάρτι για την ταινία Blue Valentine. Η 34χρονη ηθοποιός αναφέρει ότι ο Γουάινσταϊν της ζήτησε να κάνει σεξ, εκείνη αρνήθηκε και τότε εκείνος αφού την απείλησε να βλάψει την καριέρα της στη συνέχεια τη βίασε. Ο δεύτερος βιασμός, σύμφωνα με τη ντε λα Χουέρτα, έγινε στις 23 Δεκεμβρίου του 2010 όταν συναντήθηκαν προκειμένου εκείνη να τον πείσει να σταματήσει να την ενοχλεί με τηλεφωνήματα. Η ίδια λέει ότι επειδή ήταν αγχωμένη κατανάλωσε πολύ αλκοόλ με αποτέλεσμα ο παραγωγός του Χόλιγουντ να την εκμεταλλευτεί και να τη βιάσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά περισσότερες από 75 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Γουάινσταϊν για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα και τους δικηγόρους του να αμφισβητούν όλες τις καταγγελίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.