Η αντίδραση της Νάντιας Μπουλέ για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν… δεν…» (βίντεο)

Η αντίδραση της Νάντιας Μπουλέ για τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν… δεν…» (βίντεο)

Η Νάντια Μπουλέ κάθισε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Όταν η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά της από τα παλιά, τότε που οι σχέσεις και οι χωρισμοί της με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης είχαν πάρει μεγάλη έκταση, η Νάντια Μπουλέ έδειξε να νιώθει λίγο άβολα και διευκρίνισε:

«Δεν ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ο καθένας τι λέει είναι άλλο… Ήμουν και σε μια ηλικία κάπως τρυφερή και δεν μπορούσαν να το διαχειριστώ. Αν μου συνέβαινε σήμερα θα το χειριζόμουν διαφορετικά. Θα προστάτευα περισσότερο εμένα στην όλη ιστορία. Θα προσπαθούσα να βγω αλώβητη, γιατί δεν βγήκα. Χρειάστηκα πολύ χρόνο για να ξαναβρώ τα πατήματά μου».

Για τους ανθρώπους που έχουν εμμονή μαζί της, η Νάντια Μπουλέ ανέφερε ένα περιστατικό: «Κάποια στιγμή μου είχε πει ένας δημοσιογράφος από το Star «Σου ζητώ συγγνώμη για την περίοδο που ήμουν σε εκείνη την εκπομπή γιατί όταν έπεφτε το όνομά σου στο τραπέζι μου είχαν πει να σε κατακεραυνώνω».

Στη συνέχεια η συζήτηση έγινε πιο συγκεκριμένη: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν σχέσεις καθόλου για να είμαστε μια χαρά, για να είμαστε ήρεμοι. Συνήθως δεν απαντάω, αλλά όταν υπάρχει μια εμμονή, θεωρώ ότι πρέπει να βάλω κι ένα όριο. Τότε γι’ αυτό είχα απαντήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απαντώντας σε τέτοιου είδους ανθρώπους σταματάει και το πρόβλημα. Μην το συνεχίσουμε αυτό… δεν… δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.