ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ο Ν. Μπέκαμ φιλάει στο στόμα την 5χρονη κόρη του και προκαλεί διχασμό (φωτο – βίντεο)

Ο Ν. Μπέκαμ φιλάει στο στόμα την 5χρονη κόρη του και προκαλεί διχασμό (φωτο – βίντεο)

Πριν από 3 ημέρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον ίδιο και την κόρη του σε ένα παγοδρόμιο.

Αν και η οικογένεια Μπέκαμ γενικά θεωρείται αριστοκρατική και το ευρύ κοινό την θαυμάζει, αυτή τη φορά ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου έλαβε σκληρή κριτική. Ο λόγος; Φίλησε την κόρη του Χάρπερ στα χείλη.

https://www.instagram.com/p/BqqKjb8nVaw/?utm_source=ig_embed

Και σε κάποιους πραγματικά δεν άρεσε καθόλου και ιδίως στον Βρετανό παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν που κατακεραύνωσε τον Μπέκαμ στην τηλεόραση.

Αντίθετα με τον Μόργκαν, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που υπερασπίστηκαν τον πρώην ποδοσφαιριστή και πατέρα 4 παιδιών και αμφισβήτησαν το εξοργισμένο κοινό, κατηγορώντας τους πως σεξουαλικοποιούν την κατάσταση χωρίς λόγο.

Άλλοι πάλι, δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν δικές τους φωτογραφίες όπου φιλούν τα παιδιά τους στα χείλη.

Όλοι πάντως, εξέφρασαν τόσο θετικές όσο και αρνητικές απόψεις σχετικά με το θέμα, αντλώντας επιχειρήματα από τις δικές τους εμπειρίες και από βιβλία ψυχολογίας.

https://www.instagram.com/p/BqxJJaEhd1w/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BqzmH5ABtTq/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bqxn2pNFLGk/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.