ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Pornhub δημοσίευσε τα στοιχεία με τις 10 πιο «αγαπημένες» πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών

Το Pornhub δημοσίευσε τα στοιχεία με τις 10 πιο «αγαπημένες» πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Pornhub, αυτές είναι οι δέκα δημοφιλέστερες πορνοστάρ αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Τα κορίτσια του Pornhub αποτελούν ίσως τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών κι η δημοφιλής πλατφόρμα πορνογραφικού περιεχομένου δίνει την δυνατότητα στους εκατομμύρια χρήστες της να διαλέξουν την αγαπημένη τους πρωταγωνίστρια, μεταξύ των χιλιάδων πορνοστάρ.

Το ranking του συγκεκριμένου site διαθέτει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για κάθε μία από αυτές, ενώ οι εναλλαγές στην κορυφαία δεκάδα αλλά και στο νούμερο 1 της λίστας είναι συνεχείς και γεμάτες «ανατροπές».

Πλέον, την κορυφαία θέση στην κατάταξη έχει καπαρώσει η 22χρονη Lana Rhodes, αφήνοντας πίσω πολλά από τα μεγάλα φαβορί για το ψηλότερο σκαλί στο βάθρο, όπως την Mia Khalifa, την Lisa Ann και την Mia Malkova…

Ακολουθεί η κορυφαία δεκάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Pornhub:

1. Lana Rhodes

2. Mia Khalifa

3. Riley Reid

4. Lisa Ann

5. Abella Danger

6. Jordi El Nino Polla (o μοναδικός άντρας της κορυφαίας δεκάδας)

7. Mia Malkova

8. Brandy Love

9. Lela Star

10. Alexis Texas

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.