ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ν. Ξανθόπουλος απαντά στο σχόλιο του Κ. Βουτσά «Εκατομμύρια έβγαλε»

Ο Ν. Ξανθόπουλος απαντά στο σχόλιο του Κ. Βουτσά «Εκατομμύρια έβγαλε»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Ο Κώστας Βουτσάς, μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως ο συνάδελφός του κέρδιζε λεφτά από τα αυτόγραφα.

«Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε μαζί του έναν φωτογράφο με Polaroid… Εκεί που πήγαιναν έβγαζε ο φωτογράφος τη φωτογραφία και την έδινε στον θαυμαστή. Ρώταγε ο θαυμαστής τον Νίκο Ξανθόπουλο: “Πόσο κάνει;”. “Τον φωτογράφο ρωτήστε” τους έλεγε. Ο φωτογράφος έλεγε 10 δραχμές, τις οχτώ τις έπαιρνε ο Ξανθόπουλος και τις δύο τις έδινε στον φωτογράφο. Εκατομμύρια έβγαλε! Μπράβο!» ανέφερε ο Κώστας Βουτσάς και τα λόγια του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «παιδί του λαού» Νίκος Ξανθόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση: «Κακοήθειες! Ο καθένας, αγόρι μου, λέει ό,τι θέλει. Τι να πεις και τι να απαντήσεις… Ακατανόητα πράγματα. Λες και έχουν πάθει τα μυαλά τους… Τι να πεις;» αναρωτήθηκε ο ηθοποιός δείχνοντας την ενόχλησή του για όσα του καταλόγισε ο συνάδελφός του και, μάλιστα, τόσα χρόνια μετά την εποχή που μεσουρανούσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.