Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη»

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Ιωάννα Μπέλλα και στη μέση ο Δημήτρης Μηλιώνης. Τα τρία αυτά πρόσωπα βρέθηκαν στην lifestyle επικαιρότητα μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν την Ιωάννα με τον Δημήτρη να κάνουν σχέση, ενώ η Δήμητρα έφυγε για το Nomads.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα, λύνοντας επιτέλους το μυστήριο.

«Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος.

Η Ιωάννα συνοδευόταν από έναν επιχειρηματία και ο Δημήτρης ήταν πιο πίσω. Στη γιορτή του συνοδευόταν από άλλον επιχειρηματία. Ήταν μια συγκυρία… Επειδή είναι η Ιωάννα και απασχολεί τα ΜΜΕ κι εγώ είμαι στην επικαιρότητα, γι’ αυτό έγινε όλο αυτό.

Μίλησα με την Ιωάννα Μπέλλα. Της τηλεφώνησα την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη. Μου είπε «αν είναι δυνατόν, δεν υπάρχει τίποτα»! Δεν είπε σε κάτι ψέμματα, δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον σύντροφό μου, είμαστε οικογένεια. Έχουμε πολύ ειλικρινή συμπεριφορά ο ένας απέναντι στον άλλον, οτιδήποτε και αν συμβεί το λέμε ο ένας στον άλλον. Είμαστε μια χαρά! Θέλω να το λήξω, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ της Ιωάννας και του Δημήτρη. Εύχομαι η Ιωάννα Μπέλλα να πάει πολύ καλά στον διεθνή διαγωνισμό»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.