Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο εκμυστηρεύεται: «Αυτός μου το ζήτησε»

Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο εκμυστηρεύεται: «Αυτός μου το ζήτησε»

Η Εβίτα Χουντάλα αποκαλύπτει: «Ο Σαββόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να σκηνοθετήσουμε ένα στριπτίζ στη σκηνή»

Η Εβίτα Χουντάλα έγινε viral στο διαδίκτυο χάρη στο στριπτίζ που έκανε στον Διονύση Σαββόπουλο , την ώρα που εκείνος τραγουδούσε τις επιτυχίες του. Η όμορφη χορεύτρια βρέθηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της αλλά και για όσα έγιναν στη μουσική σκηνή «Άλσος» στο Πεδίον του Άρεως.

«Ο Σαββόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να σκηνοθετήσουμε ένα στριπτίζ στη σκηνή. Πριν ξεκινήσω το στριπτίζ ήμουν ντυμένη αστυνομικός και στη συνέχεια όταν έμεινα με τα εσώρουχα, φώναζα από το μικρόφωνο:” Θέλετε να συλλάβω τον Σαββόπουλο;”. Ήταν μια ωραία έκπληξη για το κοινό όλο αυτό και φάνηκε ότι το διασκέδασαν και μας άρεσε πολύ» είπε η Εβίτα Χουντάλα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Η Εβίτα Χουντάλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών ασχολήθηκε με το μπαλέτο. Στη πορεία πήρε το πτυχίο της από την επαγγελματική σχολή «Νίκη Κονταξάκη». Συνεργάστηκε ως χορογράφος και χορεύτρια σε μιούζικαλ με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz. Σήμερα διδάσκει μπαλέτο σε παιδιά και χορογραφεί σε θέατρα.

«Έχω απορρίψει τρεις προτάσεις γάμου στη ζωή μου. Ο άντρας πρέπει να είναι πολύ μάγκας για να με καταφέρει να τον παντρευτώ. Μου αρέσει η δουλειά μου και το σώμα μου και αισθάνομαι άνετα να χορεύω με τα εσώρουχα» είπε η Εβίτα στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» του Alpha.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν στο «Άλσος»:

Aκολουθούν φωτογραφίες της Εβίτας Χουντάλα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.