ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τ. Θεοδωρίδης: Η πασαρέλα, η κοκαΐνη, η φυλακή και τα δίδυμα – Ο άλλοτε «Έλληνας Θεός» μιλάει για όλα (βίντεο)

Τ. Θεοδωρίδης: Η πασαρέλα, η κοκαΐνη, η φυλακή και τα δίδυμα  – Ο άλλοτε «Έλληνας Θεός» μιλάει για όλα (βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχθηκε χθες στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha, έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες. Τέσσερα χρόνια μετά την αποφυλάκισή του, και λίγες μέρες αφότου έγινε πατέρας για πρώτη φορά, ο Τεό Θεοδωρίδης μίλησε για όλα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Πώς έμπλεξε με τα ναρκωτικά; Πώς βρέθηκε από τις λαμπερές πασαρέλες στη φυλακή και πώς ήταν η ζωή του ως έγκλειστος; Ποια είναι η γυναίκα που στάθηκε δίπλα του στην περιπέτειά του και τελικά έγινε η μητέρα των παιδιών του;

Ο Τεό, δήλωσε πως είναι ξετρελαμένος με τα δίδυμα που ήρθαν στη ζωή τους. Τα νεογέννητα μωράκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, είναι υγιέστατα και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Τα παιδάκια θα πάρουν τα ονόματα των παππούδων τους, ενώ το ζευγάρι, που ήδη έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης σκοπεύει κάποια στιγμή να κάνει θρησκευτικό γάμο.

Ο Τεό Θεοδωρίδης έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τις σκοτεινές μέρες και ατενίζει το μέλλον με χαρά και αισιοδοξία. Ηταν ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του μόντελινγκ και από τα πιο αγαπημένα παιδιά του χώρου της σόουμπιζ. Η είδηση για τη σύλληψή του το 2009 με την κατηγορία ότι έκανε εμπόριο κοκαΐνης πάγωσε όλους όσοι τον γνώριζαν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν αλήθεια.

Όπως είπε στην Ελεονώρα Μελέτη η οικογένεια του στο άκουσμα της σύλληψης του καταρρακώθηκε. Όμως οι γονείς του όπως χαρακτηριστικά είπε τον στήριξαν και τον βοήθησαν να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Κάποτε τον αποκαλούσαν «Έλληνα Θεό» στις διεθνείς πασαρέλες και από εκεί ο Τεό Θεοδωρίδης ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του μόντελινγκ όπου και διέπρεψε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με την δραματική τέχνη παίζοντας σε παραστάσεις στη Νέα Υόρκη. Εκεί λοιπόν, όπου μπορεί να βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, όπως ο ίδιος είπε στη συνέντευξη του, προσωπικά όμως ήταν στην χειρότερη φάση της ζωής του αφού ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες.

Σε αυτή τη περίοδο είχε αρχίσει να χάνει τελείως τον εαυτό του εξαιτίας αυτής της εξάρτησης. Κάπου εκεί ήρθε και η σύλληψη με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών. Κάπως έτσι ήρθε και ο δημόσιος διασυρμός και το τέλος της καριέρας του και η φυλακή. Ο Τεό Θεοδωρίδης έμεινε έξι ολόκληρα χρόνια μέσα στην φυλακή και λίγο πριν το καλοκαίρι του 2014 αποφυλακίστηκε. Ο Τεό Θεοδωρίδης, είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξης αλλά στο Εφετείο κρίθηκε τελικά ένοχος ως τοξικομανής και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε στην εκπομπή τα χρόνια στη φυλακή ήταν πολύ δύσκολα και οι συνθήκες αντίξοες. Όμως με τον εγκλεισμό του ήρθε πιο κοντά με τον εαυτό του και τελικά κατάφερε να αφήσει τις σκοτεινές μέρες στο παρελθόν και να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.