ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Γ. Φλωρινιώτης αποκαλύπτει και μιλάει για τα υπονοούμενα πως είναι ομοφυλόφιλος: «Δεν μάσησα…»

Ο Γ. Φλωρινιώτης αποκαλύπτει και μιλάει για τα υπονοούμενα πως είναι ομοφυλόφιλος: «Δεν μάσησα…»

«Οι γκέι αρέσουν πιο πολύ. Το καλό ήταν ότι άρεσα σε άντρες και σε γυναίκες, αποκαλύπτει σε συνεντευξή του ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φλερτ που δεχόταν από άντρες αλλά και στο πώς αντιδρούσε.

– Αντιμετώπισες μπούλινγκ για την εμφάνισή σου, αλλά δεν… μάσαγες.

«Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνισή μου. Δεν “μάσαγα” όμως. Όσο έλεγαν “τι φοράει ο Φλωρινιώτης;” εγώ πήγαινα στη μοδίστρα μου κι έλεγα “μπορείτε να μου κάνετε κάτι πιο εκκεντρικό;”. Εκείνη την εποχή ήμουν 40 χρόνια μπροστά.»

– Αυτό ήταν κάτι που δημιουργούσε πρόβλημα και πολλά ερωτηματικά για τη σεξουαλικότητά σου, πώς το αντιμετώπισες αυτό;

«Με χιούμορ. Έρχονταν και μου έλεγαν “τι ρόλο παίζεις; Έρχονται και σε αγκαλιάζουν άντρες, σε φυλάνε… αλλά και οι γυναίκες”. Τους απαντούσα ότι αυτό δεν θα τους το πω.»

– Με άλλα λόγια, μου λες ότι άφηναν υπονοούμενα ότι είσαι γκέι;

«Ναι, άφηναν υπονοούμενα ότι είμαι γκέι. Δεν τους είπα ποτέ ούτε “ναι” ούτε “όχι”, τους άφηνα στην απορία τους.»

– Γιατί το έκανες αυτό, ήταν μια καλλιτεχνική πολιτική;

«Ναι, γιατί και οι γκέι αρέσουν πιο πολύ. Το καλό ήταν ότι άρεσα σε άντρες και σε γυναίκες.»

– Είχες παρενοχλήσεις από άντρες;

«Είχα φλερτ από άντρες, με φλέρταραν, μου έλεγαν ότι με αγαπάνε.»

– Πώς αντιδρούσες;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τους έκανα φίλους. Γίνονταν τα καλύτερα φιλαράκια μου και όποιος τολμούσε να πει κουβέντα για μένα τον πλάκωναν στο ξύλο.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.