ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Επί 5 χρόνια ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος – Μου «έφαγαν» πολλά λεφτά» (φώτο)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Επί 5 χρόνια ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος – Μου «έφαγαν» πολλά λεφτά» (φώτο)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για τις «χρυσές εποχές» του παρελθόντος, όταν ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος τραγουδιστής.

Όλα αυτά που έχεις κάνει στην πορεία σου σου απέφεραν πολλά χρήματα;

«Δεν το έκανα ποτέ για τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά. Επί 5 χρόνια ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας τραγουδιστής, αλλά όλο μείον ήμουν, γιατί κερνούσα όλο τον κόσμο, όλο το μαγαζί. Μου “έφαγαν” πολλά λεφτά, δάνεισα πολλά λεφτά και δεν τα πήρα πίσω. Έχω φίλους και την οικογένειά μου, δεν πιστεύω ποτέ ότι θα νιώσω μοναξιά.»

Τι θέλεις να έρθει στη ζωή σου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα έχω κάνει όλα, ότι υπήρχε στο χώρο μας το έκανα. Αν με άφηναν, θα έκανα ακόμα πιο πολλά. Με πολέμησαν πάρα πολλοί, είχα τρομερό μπούλινγκ από τους συναδέλφους μου και συνεχίζω να έχω.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.