ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Αλεξανδράκη «τα χώνει» στη Μπέλλα: «Όταν κάποιος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ» (βίντεο)

Η Αλεξανδράκη «τα χώνει» στη Μπέλλα: «Όταν κάποιος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ» (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης, για πρώτη φορά ρίχνει ευθύνες στην Ιωάννα Μπέλλα για όλο αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Το γνωστό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε τα εξής: «Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της για τα δημοσιεύματα και ότι είδα στις φωτογραφίες ότι είναι πιο διαχυτική. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την «κατακρεούργησαν» στο GNTM έκανα και ένα story γι’ αυτήν. Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν».

Στη συνέχεια, όμως, η Δήμητρα στόχευσε και πάτησε τη σκανδάλη: «Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.