Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν «μαλλιά-κουβάρια» στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» (φωτο)

Αυτές είναι οι δύο τραγουδίστριες που έγιναν «μαλλιά-κουβάρια» στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» (φωτο)

Δύο τραγουδίστριες ξεμαλλιάστηκαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, έγινε το εορταστικό γύρισμα που θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά, με βασικό καλεσμένο τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αναφέρει αρχικά πως η μία τραγουδίστρια παραπονέθηκε έντονα επειδή δεν τραγούδησε περισσότερο, ενώ η δεύτερη αποχώρησε από την εκπομπή επειδή δεν κάθισε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, πρόκειται για την Demy και την Αποστολία Ζώη.

Συγκεκριμένα, από την μία η Αποστολία Ζώη ήθελε να τραγουδήσει κι άλλο, κάτι που δεν ήταν εφικτό από την πλευρά της παραγωγής.

https://www.instagram.com/p/Bn_KOrYHnKC/?utm_source=ig_embed
Από την άλλη η Demy ήθελε να κάτσει κάπου πιο κεντρικά, έτσι ώστε να φαίνεται, αλλά ούτε σε αυτήν έκανε την χάρη η παραγωγή, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να θυμώσει, αλλά να αποχωρήσει από το γύρισμα.

https://www.instagram.com/p/BnYSwcSnZO8/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Demy δεν αποχώρησε επειδή δεν κάθισε δίπλα από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά επειδή καθόταν μόνη της, δίπλα από το πιάνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.