ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To Twitter «τρόλαρε» το ξέσπασμα της Τραϊάνας Ανανία για το μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Instagram (φωτο)

To Twitter «τρόλαρε» το ξέσπασμα της Τραϊάνας Ανανία για το μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Instagram (φωτο)

Viral έχει γίνει η σύντομη συνομιλία της Τραϊάνα Ανανία και τους Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Instagram, η οποία οδήγησε σε μία κόντρα δίχως τέλος και στο ξέσπασμα της ηθοποιού στο Facebook.

Συγκεκριμένα όλα άρχισαν όταν ο Ελληνας άσσος του ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στο Αμβούργο έστειλε ένα direct μήνυμα στην ηθοποιό και την ρωτούσε τι κάνεις, τότε η συνομιλία τους εξελίχθηκε κάπως έτσι:

Παπαδόπουλος: Kalhmeraaaaa:) Ti kaneis esu?
Ανανία: Καλημέρα. Δεν σας γνωρίζω. Ο ενικός;
Παπ: Ok. Ahahaa. Sorry pou sas enoxlhsa. 🙁
Αναν: Στον άνθρωπο με κακή αγωγή, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα και η καλοσύνη γίνεται κολακεία.

Πάντως οι μπηχτές της Ανανία δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς η ηθοποιός δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook σχολιάζοντας ως σεξιστικό το μήνυμα του ποδοσφαιριστή και επισημαίνοντας πως ο ποδοσφαιριστής την ενημέρωσε πως θα κινηθεί δικαστικώς.

Οι χρήστες του Twitter, λοιπόν, δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν αυτή την κόντρα, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς από μία καλημέρα, η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν να σφαχτούν.


Ετσι δεν ήταν λίγοι που βρήκαν υπερβολική την στάση της Τραϊάνα Ανανία, σχολιάζοντας πως απλά μία καλημέρα της είπε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ενώ άλλοι ανέφεραν πως όσοι ξεκινούν τις «καλημέρες» στα social media δεν το κάνουν επειδή απλά είναι ευγενικοί.

Άλλοι πάλι βρήκαν το όλο σκηνικό πολύ αστείο και αποφάσισαν να το διακωμωδήσουν λίγο παραπάνω στα social media.

https://twitter.com/alkoolikos/status/1073356083626950656

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.