Έλλη Παπαγγελή: Η «πέτρα» του σκανδάλου για την πλεκτάνη με την Ιωάννα Μπέλλα- Δεν μιλιούνται με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Έλλη Παπαγγελή: Η «πέτρα» του σκανδάλου για την πλεκτάνη με την Ιωάννα Μπέλλα- Δεν μιλιούνται με την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Μηλιώνης – Ιωάννα Μπέλλα, με την προσθήκη ενός ακόμα ονόματος: Έλλη Παπαγγελή. Ούτε καλημέρα δεν λένε πλέον η Δήμητρα και η Έλλη, σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη.

Ο λόγος; Η Ιωάννα και το βίντεο που κυκλοφόρησε από νυχτερινό κέντρο, όπου η Σταρ Ελλάς διασκέδαζε με τον επιχειρηματία και σύντροφο της Δήμητρας όταν εκείνη ήταν στο Nomads.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη φωτογράφισε μια γυναίκα, λέγοντας: «Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως γράφει η Σάσα Σταμάτη, η γυναίκα αυτή είναι η Έλλη Παπαγγελή, με την οποία κάποτε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν φίλη και κυκλοφορούσαν μαζί στα κοσμικά στέκια της πόλης. Η Δήμητρα δεν θέλει να πει το όνομά της δημόσια για να μην την εκθέσει, ενώ από την άλλη η Έλλη κάνει προσπάθειες για να τα βρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Μηλιώνης και η πρώην παίκτρια του Nomads είναι αυτή τη στιγμή περισσότερο δεμένοι από ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.