ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέος έρωτας για πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο με κτηνοτρόφο από την Αλόννησο (φωτο)

Νέος έρωτας για πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο με κτηνοτρόφο από την Αλόννησο (φωτο)

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει βρει το τελευταίο διάστημα την ευτυχία στις Βόρειες Σποράδες. Η Αλόννησος είναι το νησί στο οποίο ο Γιώργος Αθανασίου διατηρεί τυροκομείο και κτηνοτροφική μονάδα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι δυο τους περνούν τρυφερές στιγμές στο πανέμορφο νησί, αφού η ίδια το επισκέπτεται συχνά, ενώ φροντίζει να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Αθανασίου ζει μια ήσυχη ζωή στη φύση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εργαζόμενος στον πρωτογενή τομέα. Η Ματθίλδη Μαγγίρα, έχοντας πλέον γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Άλεξ Φόστερ, φαίνεται πολύ ευτυχισμένη με την καινούρια της σχέση. Όπως γράφει η εφημερίδα, πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον τονίζουν πως είναι ενθουσιασμένη που ο έρωτας τής ξαναχτύπησε την πόρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.