Πασίγνωστο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Κολωνάκι από τον πρώην σύντροφό της

Πασίγνωστο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Κολωνάκι από τον πρώην σύντροφό της

Με αφορμή τη συζήτηση για τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών, η Σάσα Σταμάτη έκανε στο Ooh la la! μια απίστευτη αποκάλυψη! Πασίγνωστο μοντέλο ξυλοκοπήθηκε άγρια σε club του Κολωνακίου από τον πρώην σύντροφό της, μπροστά στα μάτια της δημοσιογράφου.

Η Σάσα Σταμάτη εξομολογήθηκε τα εξής: «Θυμάμαι ένα περιστατικό. Είχαμε πάει με κάποιους φίλους μου στο Κολωνάκι σε ένα club να διασκεδάσουμε. Εγώ ήμουν με ένα γνωστό μοντέλο, πάρα πολύ γνωστό, κάνει καριέρα στο εξωτερικό, νέα κοπέλα και ανεβαίνουμε τα σκαλιά, φτάνουμε στο τελευταίο σκαλί και μου λέει: «Ααα είναι εδώ ο πρώην μου, να στον γνωρίσω». Πάει να μου τον γνωρίσει και λίγο πριν του μιλήσει, την παίρνει, την πετάει στον τοίχο, χτυπάει το κεφάλι της και πέφτει μέχρι το τελευταίο σκαλί. Το club ήταν γεμάτο. Εγώ έπαθα σοκ, έτρεμα ολόκληρη!

Ειδοποιώ τα παιδιά και μέχρι να κατέβουμε κάτω είχαν εξαφανιστεί. Την επόμενη μέρα μου έστελνε μήνυμα ότι την ξυλοκοπούσε σε ένα στενό στο Κολωνάκι όλο το βράδυ και φωτογραφίες με τους μώλωπες. Της λέω «Φαντάζομαι θα πας να το καταγγείλεις». Και μου απάντησε ότι το είπε στη μαμά της… Και δεν λέω κάτι που άκουσα, λέω κάτι που το είδα. Τόσοι θαμώνες, δεν κουνήθηκε κανείς»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.