ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Αστραφετρή» η Μελάνια Τραμπ στο λευκό της εφαρμοστό φόρεμα – Κόλασε τους πάντες (φωτό)

«Αστραφετρή» η Μελάνια Τραμπ στο λευκό της εφαρμοστό φόρεμα – Κόλασε τους πάντες (φωτό)

Η Μελάνια Τραμπ αναμφισβήτητα είναι η πιο όμορφη Πρώτη Κυρία όλων των εποχών με τρομερή γοητεία. Άλλωστε μοντέλο ήταν ξέρει να παίζει με την εικόνα της και να κατευθύνει τους ανδρικούς εγκεφάλους

Εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή ήταν η Μελάνια Τραμπ μέσα στο στραφταλιζέ φόρεμά της, το οποίο φόρεσε για να τραβήξει όλα τα βλέμματα ατα Congressional Ball που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο φουαγιέ του Λευκού Οίκου.

Φορώντας την τάση της σεζόν, την παγιέτα, η Μελάνια Τραμπ έκλεψε την παράσταση με το ολόλευκο μάξι φόρεμά της.

Και μπορεί να προτίμησε κάτι πολύ λαμπερό, αλλά η Πρώτη Κυρία επέλεξε ένα φόρεμα που να καλύπτει σχεδόν όλο της το σώμα, καθώς ήταν μάξι, είχε μακριά μανίκια και έκρυβε όλο τον λαιμό της. Ωστόσο το φόρεμα όχι μόνο ήταν εντυπωσιακό, αλλά και διέγραφε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα τα διεθνή μέσα να χαρακτηρίσουν την επιλογή της Πρώτης Κυρίας… τολμηρή.

Πάντως η Μελάνια εκτός από λαμπερή ήταν και χαμογελαστή, όπως και ο σύζυγός της ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μεταξύ άλλων έστειλε κάθε ένα τετράλεπτο μήνυμα για τα δύο χρόνια της θητείας του χωρίς να παραλείψει βέβαια να κάνει λόγο για μεγάλες επιτυχίες στον Λευκό Οίκο.

«Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει περισσότερα σε αυτά τα πρώτα δύο χρόνια από ό, τι η κυβέρνηση Τραμπ. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό έτος αυτό που έρχεται», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.