ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πολύς χαμός για το τίποτα: Εκτός η Μπέλλα- Φιλιππινέζα η Mις Υφήλιος 2018 (βίντεο)

Πολύς χαμός για το τίποτα: Εκτός η Μπέλλα- Φιλιππινέζα η Mις Υφήλιος 2018 (βίντεο)

Τα ξημερώματα της Δευτέρας διεξήχθη ο τελικός του Μις Υφήλιος 2018, στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Κατριόνα Γκρέι από τις Φιλιππίνες.

Η 24χρονη κατάφερε να ξεχωρίσει και να περάσει μπροστά από τις εξίσου όμορφες διαγωνιζόμενες από τη Νότια Αφρική και τη Βενεζουέλα, οι οποίες βρέθηκαν στη δεύτερη θέση και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η δική μας, Ιωάννα Μπέλλα, δυστυχώς δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η Ιωάννα Μπέλλα είπε σε συνέντευξή της: «Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ήταν φέτος από όλες τις χώρες πάρα πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα, δεν πειράζει, νιώθω πολύ όμορφα. Η εμπειρία μετράει, αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν, γενικά, άλλα πράγματα. Πίστευα ότι θα είμαι στην 20αδα, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί ήταν 94 χώρες. Ήταν κάποιες χώρες που διακρίνονται κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=nIjwhlq0-O4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.