ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χριστούγεννα στα Λουτρά Πόζαρ για τον Σάκη Ρουβά

Χριστούγεννα στα Λουτρά Πόζαρ για τον Σάκη Ρουβά

Στα Λουτρά Πόζαρ πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβά με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

Ο Σάκης Ρουβάς, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής εντοπίστηκε στο χωριό Όρμα, κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ σε μια έξοδο για φαγητό μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά τους και τους γονείς της Κάτιας σ’ ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.

Η παρουσία του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν πέρασε απαρατήρητη και πολύ σύντομα τα κινητά όσων βρίσκονταν στο μαγαζί -και ειδικά των κοριτσιών- πήραν φωτιά, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O δημοφιλής καλλιτέχνης επέλεξε να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στα Λουτρά Πόζαρ και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του στα ιαματικά νερά της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.