ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λόρεν Σάντσεζ: Η εντυπωσιακή πρώην παρουσιάστρια που ερωτεύθηκε ο Τζεφ Μπέζος (φώτο-βίντεο)

Λόρεν Σάντσεζ: Η εντυπωσιακή πρώην παρουσιάστρια που ερωτεύθηκε ο Τζεφ Μπέζος (φώτο-βίντεο)

Για νέο δεσμό του πλουσιότερου άνδρα του πλανήτη κάνουν λόγο τα διεθνή μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με τη σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος, μετά από 25 χρονιά γάμου.

«Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις στις ζωές μας. Όπως γνωρίζουν ήδη συγγενείς και στενοί μας φίλοι, μετά από μια μακρά περίοδο εξερεύνησης γεμάτη αγάπη και δοκιμαστικού χωρισμού, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε τις ζωές μας ως φίλοι», ανέφερε σε δήλωση του ο Τζεφ Μπέζος.

Υπεύθυνη για το διαζύγιο δισεκατομμυρίων φαίνεται να είναι πρώην παρουσιάστρια του Good Day L.A. Λόρεν Σάντσεζ. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω του συζύγου της Σάντζεζ, Πάτρικ Ουάιτσέλ, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης εταιρείας του Χόλυγουντ WME.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η οικογένεια Ουάιτσελ ήταν συχνή επισκέπτες στην έπαυλη του Μπέζος στο Σιάτλ.

Ο Ουάιτσελ πήρε και αυτός διαζύγιο από τη Σάντεζ μόλις πρόσφατα. Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι από το 2005 και έχουν δύο παιδιά, μια 10χρονη κόρη και έναν 12χρονο γιο. Η ίδια έχει έναν ακόμη 18χρονο γιο από τον πρώτο της σύζυγο και πρώην αστέρα του NFL, Τόνι Γκονζάλεζ.

Αναφορικά με την επαγγελματική της ζωή, η Λόρεν διατηρεί δική της εταιρία εναέριας φωτογράφησης και γυρισμάτων, την Black Ops Aviation. Επίσης είανι πιλότος ελικοπτέρων και έχει εργαστεί σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το Dunkirk και το Miss Bala.

Η 49χρονη έχει συνεργαστεί με τον Τζεφ Μπέζος στο παρελθόν, καθώς δούλεψε σε μερικά βίντεο για την Blue Origin, την εταιρεία διαστημοπλοίων του.

Ο ιδιοκτήτης της Whasington Post και η Κακένζι στο μεταξύ έχουν τέσσερα παιδία. Ο πανίσχυρος άνδρας «αξίζει» 136 δις., δολάρια και ενώ έχει στην ιδιοκτησία του την Blue Origin και τη μεγάλη εφημερίδα της Whasington τα περισσότερα περουσιακά του στοιχεία σχετίζονται με την Amazon, η οποία αποτελεί τη μεγαλύερη πηγή εσόδων του.

Το νομικό καθεστώς στη Whasington θέλει τα ζευγάρια να μοιράζονται 50-50 την περιουσία στο διαζύγιο και συνεπώς η πρώην σύζυγος του Μπέζος πρόκειται σύντομα να αποκτήσει τεράστια περιουσία

Έτσι η Μακένζι έχει πολλές πιθανότητες να λάβει το 50% των μετοχών του Μπέζος στην Άμαζον, κατακτώντας αυτόματα τον τίτλο του 5ου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο ξεπερνώντας τον Μαρκ Ζούκερμπεγκ και τον Λάρι Πέιτζ.

Μέχρι στιγμής πάντως ούτε ο Μπέζος ούτε ο Ουάιτσελ έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις για την φημολογούμενη σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.