Ανατροπή στις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου για βιασμό!

Ανατροπή στις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου για βιασμό!

Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών παραδόθηκε στην Αστυνομία σχετικά με την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο.

Το μοντέλο υπεβλήθη σε εξέταση και όπως διαπιστώθηκε φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια. Ο ιατροδικαστής σημειώνει περιγραφικά ότι υπάρχουν ορισμένες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο και θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του επιχειρηματία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν θα μπορεί να αποτελέσει στοιχείο, καθώς το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν εpωτική σχέση.

Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον βιασμό της Ρίας Αντωνίου (pics)

LIFESTYLE17.01.2019 21:57

Τελευταία Ενημέρωση17.01.2019 21:58

Newsroom

Συνήγορος του γνωστού μοντέλου ανέλαβε πλέον ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο.

Το γνωστό μοντέλο μετέβη στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (15/1), δηλαδή δύο ημέρες μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή της, φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια. Επιπλέον, ο ιατροδικαστής σημειώνει περιγραφικά ότι υπάρχουν ορισμένες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Κατά την εξέταση, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNAτου Χρήστου Ψωμόπουλου. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν θα μπορεί να αποτελέσει στοιχείο, καθώς το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η 30χρονη κοπέλα κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας το περασμένο Σάββατο (12/1) ο σύντροφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει και εκείνη αντιστάθηκε. Το μοντέλο, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το Σαββατοκύριακο κατέλυσε μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία και κοσμικό σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία τον ερωτικού δεσμού τους, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μαζευτεί «μαύρα σύννεφα» στη σχέση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.