ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θ. Τσαλταμπάσης: Για κάποιο λόγο με μπερδεύουν με τον Ε. Μπλέτσα και τον Β. Χαραλαμπόπουλο

Θ. Τσαλταμπάσης: Για κάποιο λόγο με μπερδεύουν με τον Ε. Μπλέτσα και τον Β. Χαραλαμπόπουλο

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εκμυστηρεύτηκε πως τον έχουν μπερδέψει με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα θυμήθηκε κάποιες «τελευταίες φορές που…», όπου αποκάλυψε πως τον έχουν μπερδέψει στο δρόμο με τον Ευτύχη Μπλέτσα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Τελευταία φορά που…

Σου έμεινε το αμάξι στη μέση του δρόμου;

Πρόπερσι, πηγαίνοντας στους κουμπάρους μου στην Καλαμάτα για τριήμερο, μετά από μια δύσκολη περιοδεία. Δέκα χιλιόμετρα πριν φτάσω, έσκασε το λάστιχο. Φημίζομαι για την ψυχραιμία μου, οπότε αντέδρασα ήρεμα, τηλεφώνησα στον κουμπάρο μου και φρόντισε αυτός να μου στείλει βοήθεια. Βέβαια, όλο αυτό ήταν ένα έξτρα δίωρο, που μου φάνηκε αιώνας.

Σε μπέρδεψαν με κάποιον άλλο;

Για κάποιο λόγο με έχουν μπερδέψει τουλάχιστον τέσσερις-πέντε φορές με τον Ευτύχη Μπλέτσα και άλλες τόσες με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Το κορυφαίο, βέβαια, είναι ότι με έχουν μπερδέψει με… εμένα! Με έπιασε άνθρωπος και μου έλεγε «Μοιάζεις στον Τσαλταμπάση», του απαντούσα «Εγώ είμαι» και δεν με πίστευε!

Σε έπιασε κρίση πανικού;

Το μόνο που κάποιες φορές με πιάνει είναι να νομίζω ότι είμαι άρρωστος ενώ δεν είμαι. Και στο τέλος αυθυποβάλλομαι και μπορεί να ανεβάσω πυρετό ή να έχω συμπτώματα κρυώματος.

Διάβασες ένα ωραίο σύνθημα στον τοίχο;

«Ξυπνήστε για να αρχίσετε να ονειρεύεστε». Είναι ένα σύνθημα που δεν θυμάμαι πού το είδα αλλά νομίζω είναι ευνόητο γιατί μου έμεινε.

Μάλωσες με τη σύντροφό σου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλωσα την τελευταία φορά που απάντησα σε ερώτηση για το αν μαλώσαμε! (γέλια).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.