ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

«Την ολόγυμνη φωτογράφηση την έκανα από επιλογή και ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε στον δρόμο για λίγο καιρό» (βίντεο)

«Την ολόγυμνη φωτογράφηση την έκανα από επιλογή και ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε στον δρόμο για λίγο καιρό» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» όπου μίλησε για το αν θέλει να παντρευτεί ή όχι μέσα στο 2019, την επιλογή της να μην γίνει μαμά και τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις στο Playboy.

«Δεν θέλω να ξεχάσω την φωτογράφηση στο Playboy την έκανα από επιλογή, ήμουν ολόγυμνη και ο μπαμπάς μου δεν κυκλοφορούσε στον δρόμο για ένα χρονικό διάστημα», είπε η ηθοποιός.

«Το Playboy έγινε και με τίτλο «Ακάλυπτη με θέα» για να καταλάβεις σε ποιο σίριαλ βρισκόμουν. Με τα λεφτά από την φωτογράφηση πήρα μισό σπίτι και το άλλο μισό το χρωστάω ακόμα, το πιστεύεις; Πλέον, προτείνω εγώ να κάνω γυμνές φωτογραφήσεις. Το Playboy είναι ένα συγκεκριμένο concept. Γυμνές φωτογραφήσεις ή ημίγυμνες ή αισθησιακές ή τολμηρές μπορείς να κάνεις ανά πάσα στιγμή αλλά δεν πληρώνεσαι πια για αυτό», ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.